FROZEN 1 februarie 2020 Baia Mare

Afiseaza: 2 produse

 Filtre

FROZEN - Peripetii in RegatSpectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

LocatiaATP Tech Center Baia Mare (vezi harta)
DataSambata 1 februarie 2020 ora 17:00
 

Momentul mult visat a sosit!

 
Portile regatul de gheata s-au deschis pentru toti copiii din Baia Mare!
Vino sa te intalnesti cu personajele preferate din Regatul Inghetat!
Regina, cu puterile sale magice, curajoasa Printesa, amuzantul Om de zapada, dar si Kristof impreuna cu renul sau prietenos, te asteapta.

Timp de o ora, traim impreuna bucuria unei aventuri unice,presarata cu mult dans, veselie si distractie din plin. Ne vom aminti ca dragostea familiei, prietenia adevarata si iubirea sincera triumfa mereu si ne fac viata atat de frumoasa.

Ne vedem la spectacol!
 
ATP Tech Center Baia Mare - 1 februarie 2020 ora 17:00

Din Regat se vor transmite valuri de energie pozitiva, amintind spectatorilor ca viata este minunata indiferent de anotimp, fiind nevoie doar de curaj si optimism pentru zile fericite. 
 
 Anotimpul rece aduce sarbatori calde, pline de intamplari magice pe care trebuie sa le traim alaturi de cei dragi. Nu ratati ultimele peripetii din regat - vor fi presarate cu distractie, lectii de iubire si prietenie.
 
 
Durata spectacolului: 60 minute
 
DistributiaRegina, Printesa, Omul de Zapada, Renul, Printul
 
Scenariul si Regia : Sabina Arsenie
 
Muzica : Gabriel Arsenie
 
Coregrafie: Rares Velea
 
Producator: Golden Party
 

Biletul de acces VIP – 100 lei ( Rândurile 1-5) inclus: locuri lângă scenă, acces prioritar în sală, apă plată, întâlnire cu personajele pe scenă la finalul showlui și poză printată cu personajele, pe baza brățării primite la intrarea în sală)
Biletul standard costa 60 lei ( Randurile 6-20) și are inclusă intalnirea cu personajele pe scenă la finalul showlui, după finalizarea sedinței foto de la categoria VIP – timp de așteptare aprox. 30 min (nu sunt incluse poze printate) iar urcarea pe scenă se face pe bază de brățară primită la intrarea în sală.

IMPORTANT:
  • Un bilet este valabil pentru o singura persoana.
  • Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet. Doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
  • Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
  • Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 25 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
  • Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP si Categoria I. 
  • Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza si se fotografiaza !
 

Suport clienti zilnic 7:30 - 20:00

0757605570 baiamare@maidulce.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!