Golden Party Acces VIP FROZEN

O experiență extraordinară alături de Renul SVEN, Omul de zăpadă cu poftă de vară Olaf și prințesele Anna și Elsa

FROZEN - Peripeții în regat

 

rezervat în primele 5 rânduri, locuri lângă scenă, acces prioritar în sală, apă plată, întâlnire cu personajele pe scenă la finalul spectacolului și poză printată cu personajele pe baza brățării primite la intrarea în sală

 

ATP Tech Center Baia Mare - 1 februarie 2020 ora 17:00

Cod Produs: 149 Ai nevoie de ajutor? 0757605570
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

Spectacol muzical pentru copii cu mascote și personaje


FROZEN - Regatul de gheață își deschide porțile copiilor din Baia Mare care visează să își cunoască personajele îndrăgite.
Din Regat se vor transmite valuri de energie pozitivă, amintind spectatorilor că viața este minunată indiferent de anotimp, fiind nevoie doar de curaj și optimism pentru zile fericite. 

Anotimpul rece aduce sărbători calde, pline de întâmplări magice pe care trebuie să le trăim alături de cei dragi. Nu ratați ultimele peripeții din regat - vor fi presărate cu distracție, lecții de iubire și prietenie.

Durata spectacolului: 60 minute
Distributia: Regina, Prințesa, Omul de Zăpadă, Renul, Prințul
Scenariul și Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rareș Velea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiență preșcolari (2-7 ani) și școlari (8-12 ani)

Locația: ATP Tech Center Baia Mare (vezi harta)
Data: Sâmbătă 1 februarie 2020 ora 17:00 

Biletul de acces VIP – 100 lei ( Rândurile 1-5) inclus: locuri lângă scenă, acces prioritar în sală, apă plată, întâlnire cu personajele pe scenă la finalul showlui și poză printată cu personajele, pe baza brățării primite la intrarea în sală)

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar insoțiți de un adult (părinte sau tutore legal pentru grupuri).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 25 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întârziați!
Accesul pe scenă la sfârșitul showlui se face doar pe baza brățării primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP și Standard
Persoanele care ajung după inceperea spectacolului, au acces în sală, și vor putea ocupa loc în limita scaunelor rămase libere.
Atenție, se filmează și se fotografiază !

Scrie un review


Suport clienti zilnic 7:30 - 20:00

0757605570 baiamare@maidulce.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!