Tortul Pavlova este un desert fabulos cu o istorie plina de gingasie si delicatete. Reteta a fost consacrata celebrei balerine ruse Anna Pavlova cu ocazia primului turneu in Australia si Noua Zeelenda. Ceea ce face atat de special acest desert diafan este blatul ușor crocant de bezea. Dulce si usoara, bezeaua are o textura cu totul aparte, crocanta la exterior, dar moale în interior. Adaugand o cremă delicată de mascarpone sau vanilie si fructe delicioase, rezulta un tort incredibil. La final, vei dori doar sa fi fost mai mult.
Acest tip de tort se potriveste perfect pentru o cina cu familia extinsa, cadou aniversar sau un desert pentru momente deosebite.
Important!
Fructele din compozitie sau cele utilizate pentru ornarea tortului, în funcție de sezon si disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate. Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- 10%, în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetarie se pastreaza la rece, la temperaturi cuprinse intre 4-8 grade C.
Termenul de valabilitate general este de 48 ore
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile necesare doar pentru asamblarea lor.
Cristina Filipas,
Foarte buna combinatia de bezea cu crema de vanilie și fructe! Am apreciat mai ales folosirea vaniliei naturale in crema, delicioasa!
RaspundeA fost util acest review?
2 persoane au considerat acest review util!