Mai Dulce Trianon - Royal au chocolat

nou
95,00 RON
Cunoscut cu numele reprezentativ de Royal au chocolat, Trianon este tortul potrivit pentru clipele în care doriți să impuneți o notă personală de distincție și sobrietate inclusiv atunci când oferiți oaspeților dumneavoastră desertul. Tortul Trianon va fi semnul de nestrămutat că sunteți o gazdă care dorește să își cucerească musafirii pentru totdeauna, îndulcindu-le masa cu această experiență culinară exclusivistă. Ciocolata amăruie îmbrățișează armonios atât gustul dulce-amărui al migdalei, cât și pe cel sobru si terestru al alunelor de pădure, exaltându-le pe amândouă într-un triumf al abundenței. Se potrivește doar cu ocaziile ce se doresc memorabile, încântătoare pentru cei mai gurmanzi invitați ai dumneavoastră.
 
In stoc

Durata de livrare: 48 ore de la plasare comenzii

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: C362 Ai nevoie de ajutor? 0757605570
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Cel mai probabil numele de Trianon se datorează faptului că în această mică localitate de lângă Versailles se află nu doar una, ci două clădiri reprezentative pentru puterea de stat a Franței din timpul monarhiei: palatul Grand Trianon, construit de Ludovic al XIV-lea pentru a-și putea petrece aici timpul liber cu favorita sa, Marchiza de Montespan; respectiv castelul Petit Trianon, construit de Ludovic al XV-lea pentru favorita sa, vestita Madame de Pompadour, în parcul palatului Grand Trianon. Mai apoi, la dineurile oferite de către Maria Antonieta, ultima regină a Franței înainte de Revoluția din 1789, avea acces un cerc foarte restrâns de persoane îndrăgite de regină. Se pare că până și regele Ludovic al XVI-lea trebuia să primească mai întâi permisiunea reginei pentru a avea acces la castel. Acestea fiind spuse, niciun desert nu ar putea avea un caracter mai dinadins exclusivist decât tortul Trianon. Născut într-o atmosferă exclusivistă, dar și voit relaxată, acest tort își impune nota stilistică mai întâi prin înfățișarea sa sobră și atentă la detalii: excesul de podoabe este strict interzis în cazul de față. Blatul de tip Pain de Gênes (la literă, Pâine de Genova) precum și pralina cu alune de pădure și migdale dau o notă de duioșie unui desert născut în nordul francez, dar cu inima tânjind la atmosfera aprinsă a Mediteranei. Ciocolata amăruie îmbrățișează armonios atât gustul dulce-amărui al migdalei, cât și pe cel mai sfios al alunei de pădure, exaltându-le pe amântouă într-un triumf al abundenței. Se potrivește decât cu ocaziile ce se doresc memorabile pentru cei mai gurmanzi invitați ai dumneavoastră.
 

Scrie un review


Suport clienti zilnic 7:30 - 20:00

0757605570 baiamare@maidulce.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!