Producătorii de whisky Jack Daniel’s spun că băutura lor se deosebește de celelalte tipuri de bourbon mulțumită procedurii de filtrare a produsului printr-un strat de cărbune. Acesta trebuie să aibă o grosime de trei metri și să fie alcătuit doar din lemn de paltin argintiu. Procesul se numește „mellowing” și e considerat primul pas din maturarea generală a whisky-ului, care după filtare va fi pus în baricuri de stejar, unde își capătă culoarea specifică și gustul final cu nuanțe de scorțișoară și tabac, ușor vanilat. Tortul Mister Jack e alegerea potrivită pentru oamenii dinamici, ajunși la maturitate prin multe experiențe tari, așa cum Jack Daniel’s își cucerește gustul trecând prin cărbunele de paltin argintiu. La baza acestui tort stau blatul de cacao, cu notele sale ușor amărui, și crema de ciocolată neagră. Aroma acestora este îmbogățită de amarenele macerate în coniac, ce aduc un aport de nuanțe fructate și migdalate. Se pretează de minune serbărilor cu băieții de la clubul tău sportiv, sau unui soț ori prieten energic și sofisticat.
Fructele din compoziție sau cele utilizate pentru ornarea tortului, în funcție de sezon și disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate. Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- 10%, în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetărie se păstreaza la rece, la temperaturi cuprinse între 4-8 grade C.
Termenul de valabilitate general este de 48 ore.
Decorurile și figurinele pot conține piese necomestibile necesare doar pentru asamblarea lor.