Tortul cu glazura este un tort clasic, foarte usor de asortat cu orice ocazie, fie ca este vorba despre o cina cu familia extinsa, fie despre o zi de nastere, daca nu ai mai multa inspiratie. Aceste torturi pot fi realizate cu orice tip de blat si se poate alege orice crema. Peste glazura, se poate decora cu fructe pentru contrast. Este incredibil de usor sa impresionezi si sa faci super surprize.
!Important!
Fructele din compozitie sau cele utilizate pentru ornarea tortului, în funcție de sezon si disponibilitate, pot fi proaspete sau congelate.
Deoarece fiecare tort se execută manual, nu după șabloane, tortul final nu va arăta identic ca și detalii ca cel din poză și poate exista o diferență de greutate de +/- 10%, în funcție de complexitatea executării tortului.
Produsele de cofetarie se pastreaza la rece, la temperaturi cuprinse intre 4-8 grade C.
Termenul de valabilitate general este de 48 ore
Decorurile si figurinele pot contine piese necomestibile necesare doar pentru asamblarea lor.